';
side-area-logo
Kwispelende staarten

Bent u overdag weg van huis en wilt u uw hond niet te lang alleen laten? Dan biedt onze honden dagopvang uitkomst. Hier wordt hij vertroeteld door mensen met een groot dierenhart, en kan hij ravotten met zijn vrienden op de speelweides. Om vervolgens in alle rust zijn middagdutje te doen.

Vrienden voor het Leven

Is uw hond nieuw bij ons, dan bespreken we eerst waar uw hond behoefte aan heeft. Veel beweging, of misschien juist rust. Op basis daarvan plaatsen we hem bij een andere hond voor de gezelligheid. Vaak worden de honden echte kameraden, en willen ze het liefst dat hun baasjes ook nog samen afspreken voor gezamenlijke wandeltochten. Het kan natuurlijk ook zijn dat uw hond een hekel heeft aan andere viervoeters. In dat geval krijgt hij een eigen ruimte en speelweide. Zodat hij ongestoord zijn gang kan gaan.

Brengen en halen

Uw hond krijgt bij ons geen eten, tenzij u dat wenst. Brengt u hem ’s morgens vanaf 8.30 uur bij ons, dan zorgen we dat hij kwispelend de dag doorkomt. U kunt hem vervolgens tot 17.45 uur weer ophalen. De kosten zijn € 10,00 per dag. Is hij meer dan 9 dagen per maand bij ons, dan is de dagprijs € 9,00. Opvang op vaste dagen is ook mogelijk.

Schoon verblijf, schone vacht

We vinden hygiëne en verzorging zeer belangrijk bij onze honden dagopvang. Nadat uw hond buiten een frisse neus heeft gehaald, komt hij in een schoon en gespreid bedje voor zijn middagdutje. Als u wilt, kunnen we er ook voor zorgen dat hij gekamd en gewassen weer met u mee naar huis gaat. Goed idee? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Oogje in het Zeil

Onze verzorgers zijn niet alleen dierenvrienden, ze hebben ook veel hondenkennis. Ze herkennen het meteen als uw hond niet lekker in zijn vel zit. Misschien omdat het even niet zo klikt met zijn vrienden, of omdat hij iets onder de leden heeft. Gelukkig hebben we een dierenarts rondlopen die hem meteen kan onderzoeken en helpen. We houden altijd een oogje in het zeil. Mocht er iets zijn, dan brengen we u meteen op de hoogte. Maar in de meeste gevallen geldt; geen nieuws is goed nieuws.