';
side-area-logo
Kwispelende staarten

Bij hondenpension Crailo (Hilversum) komen de honden kwispelend aangerend als hun baasje weer op vakantie gaat. De vaste gasten weten inmiddels wat ze te wachten staat; vertroeteld worden door de verzorgers en buitenspelen met hun kameraden. Heeft u een kat, knaagdier of ander klein huisdier? Dan is hij van harte welkom in ons dierenpension in Almere.

Vakantiepret voor Viervoeters

Veel mensen zien op tegen het afscheid van hun hond. Maar meestal krijgen ze hier niet eens de kans voor. Zó enthousiast springt hun vriend in het rond als ze binnenkomen. Van de vaste honden weten we inmiddels waar zij gelukkig van worden. Zijn jullie nieuw? Dan bekijken en bespreken we bij binnenkomst uw type hond, en waar uw maatje behoefte aan heeft. Veel rust of misschien juist volop beweging? Op basis daarvan zetten we hem bij andere honden, om samen mee te slapen en buiten te ravotten.

Dagelijks Ritueel

Terwijl u straks lekker uitrust op vakantie, is uw hond aan het spelen met zijn vrienden. Twee keer per dag laten we hem onder toezicht op de speelweides uitrazen. Om vervolgens weer een middagdutje te doen in zijn mand. In de avond, na het eten, mag hij nog even een frisse neus halen in zijn buitenverblijf. De honden zijn nooit alleen, ze hebben een vaste kameraad. En heeft uw hond een hekel aan andere viervoeters, dan krijgt hij een eigen ruimte en speelweide. Zodat hij ongestoord zijn gang kan gaan. Sommige rassen zetten we sowieso voor de veiligheid alleen, zoals de staff en bull terriër.

Schoon verblijf, schone vacht

We vinden hygiëne en verzorging zeer belangrijk. Zodra uw hond buiten in de weer is, maken we het hondenpension dagelijks goed schoon en schudden we zijn kussen even op, zodat hij weer in een gespreid bedje terugkomt. Maar ook kammen we uw hond graag om klitten te voorkomen, en stoppen we hem nog even in bad voordat u hem komt ophalen. Niet alleen een spetterend feest, onze vaste logees weten inmiddels ook wat dat betekent; hun baasje komt er bijna weer aan. Die hij vervolgens gewassen en geföhnd tegemoet rent.

Oogje in het Zeil

Onze verzorgers zijn niet alleen dierenvrienden, ze hebben ook veel hondenkennis. Ze herkennen het meteen als uw hond niet lekker in zijn vel zit. Misschien omdat het even niet zo klikt met zijn vrienden, of omdat hij iets onder de leden heeft. Gelukkig hebben we in ons hondenpension een dierenarts rondlopen die hem meteen kan onderzoeken. Heeft hij direct hulp nodig, dan kan dit uiteraard ook bij uw eigen dierenarts. Mocht er iets zijn, dan brengen we u meteen op de hoogte. Maar in de meeste gevallen geldt; geen nieuws is goed nieuws.