';
side-area-logo
Reserveren

U kunt een plekje voor uw hond aanvragen via het online reserveringsformulier van ons dierenpension. Wilt u dit liever per telefoon of mail aanvragen, dan mag dat natuurlijk ook. Wij kijken eerst of de gewenste periode mogelijk is. Uw boeking is pas definitief zodra u van ons een schriftelijke reserveringsbevestiging ontvangt. Check deze zorgvuldig. Klopt er iets niet? Geef dit dan direct aan ons door. Komt u uw hond brengen, neem dan ook uw reserveringsbevestiging mee.

Annuleren

Wilt u de reservering annuleren, dan zijn we helaas genoodzaakt om annuleringskosten in rekening te brengen. Bij annulering tot 4 dagen voor de gereserveerde periode brengen wij u 10% van de totale pensionkosten in rekening, met een minimum van € 10,00. Annuleert u later, dan hebben we geen tijd meer om de plek opnieuw aan te bieden. In dat geval brengen we de hele gereserveerde periode in rekening. Dit geldt ook als u uw hond eerder ophaalt.

Vaccinatieboekje

Uw hond moet minimaal 10 dagen voor de eerste pensiondag gevaccineerd zijn. Het gaat hierbij om de wettelijk verplichte inentingen. Overleg met uw eigen dierenarts of dit in orde is. De entingen mogen niet ouder dan een jaar oud zijn en niet verlopen tijdens het verblijf in ons pension. Vergeet niet het vaccinatieboekje mee te nemen als u uw hond komt brengen.

Medische Zorg

Ook honden met medicatie zijn welkom in ons pension. Of hij nu een gekneusde poot of veel medicijnen nodig heeft, we geven hem de verzorging die hij nodig heeft. U dient alleen wel rekening te houden met onze dagelijkse werktijden – van 8.30 uur tot 18.00 uur – waarbinnen het voor ons mogelijk is om medicatie te verstrekken.

Chippen

Uw hond dient gechipt te zijn. Is dit niet het geval, dan helpen we u graag om dit in orde te maken. Dit kan zowel bij PCS dierenartsen in Hilversum als bij u thuis. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Hygiëne

We gaan ervan uit dat uw hond vrij is van parasieten en schoon en fris wordt gebracht, zonder klitten. Zo krijgt u hem ook weer van ons terug. Honden wassen we standaard na 5 dagen. Heeft u extra wensen zoals knippen en scheren? Laat het ons tijdig weten, dan kunnen we dat verzorgen.